گروه مهندسی اوژن اطلس سپهر
مکانیسم عملکرد دستگاه ازن ژنراتور یا ازن ساز بر اساس خاصیت اکسید کنندگی ازن است. این مولکول های ناپایدار خاصیت اکسید کنندگی قوی دارند و دیگر مولکول ها را اکسید میکنند. این ویژگی ازن باعث شده که از آن به عنوان مادهای برای تصفیه در زمینههای مختلفی چون پکیج تصفیه فاضلاب شهری، تهیه آب آشامیدنی، صنایع غذایی، تصفیه فاضلاب صنایع کاغذی و نساجی استفاده شود.
● کمپرسور پکیج تناوبی جهت تامین هوای ژنراتور ازن
● انژکتور مخصوص گاز ازن از جنس های UPVC و PTFE مقاوم در برابر گاز ازن
● شیر یکطرفه مخصوص ازن جهت جلوگیری از بازگشت گاز ازن به داخل دستگاه ازن ژنراتور (Ozone Check Valve)
● مخزن واکنش گاز ازن در آب ،مقاوم در برابر خوردگی قابلیت
● سیستم کنترل جریان ازن جهت جلوگیری از برگشت آب به داخل سیستم ازن ژنراتور
● شیلنگ تفلون مقاوم در برابر خوردگی جهت انتقال گاز
ازن و کلر هردو به عنوان ضد عفونی کننده و گندزدا در واحد های تصفیه آب صنعتی و پکیج های تصفیه فاضلاب مورد استفاده قرار میگیرند و مکانیسم عملکرد هر دو در ضدعفونی کردن یکسان است ولی با توجه به معایبی که در استفاده از کلر( گازیا پودر) وجود دارد استفاده از ازن مقرون به صرفه تر خواهد بود.
● بالا بودن قدرت اکسید کنندگی ( تا ۵۰ برابر قوی تر از کلر)
● تاثیر گذاری بر طیف گستردهای از میکرو ارگانیزم ها شامل میکروبها، باکتریها (تا ۳۱۲۵ برابر سریعتر از کلر) و ویروسها (۱۰۰۰-۶۰۰ برابر سریعتر از کلر)
● قدرت ضد عفونی بالا حتی در غلظت کم
● موثر بودن فرایند ازناسیون در زمان کم (۱۰ تا ۳۰ دقیقه)
● اکسیداسیون مواد معدنی نظیر آهن، منگنز، سیانیدها، سولفیدها و نیتریتها و انعقاد جامدات محلول برای خالص نگهداشتن آب
● عدم تولید هرگونه محصول جانبی هنگام تبدیل شدن به کسیژن
● باقی نماندن هیچ گونه ماده اضافی بعد از فرآیند ازناسیون به دلیل تجزیه شدن سریع ازن
● کاهش یا حذف تعمیرات استخر، مانند زنگ زدن یا خوردگی تجهیزات و دیواره های داخلی استخر ناشی از مواد شیمیایی قوی مثل کلر یا جوششیرین
● جلوگیری از انتقال بیماریها مانند حصبه، وبا، هپاتیت، بیماریهای قارچی و پوستی و …
کاربردهای گسترده تکنولوژی های دستگاه ازن ساز بر اساس تولید مقیاس بزرگ تولید کننده ازن و واکنش شیمیایی ازن ایجاد می شود. از این رو لازم است تا اصول تولید ازن خلاصه شود و روابط مناسب فیزیکوشیمیایی ازن که از اهمیت اساسی برخوردار هستند، تجزیه و تحلیل شوند. پیشرفت های فنی و کاربردهای عملی در مورد مکانیسم های تولید ازن با دستگاه ازن ژنراتور نشان دهنده خصوصیات فیزیکوشیمیایی ازن و همچنین کاربردهای ازن در تصفیه آب است. ازن می تواند در اثر با تماس فسفر، تخلیه آرام، واکنش های فتوشیمیایی و واکنش های الکتروشیمیایی تولید کند که در اصل با جذب مجدد اتم اکسیژن با مولکول اکسیژن صورت می پذیرد. دستگاه ازن ژنراتور کاربردهای به خصوصی دارد که از میان آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
● اکسیداسیون زباله های آلی
● تخریب سیانید
● اکسیداسیون پتروشیمی آب زیرزمینی
● سرریز فلزات سنگین
● پساب پالپ و کاغذ
● پساب آسیاب نساجی
● حذف آثار نشاسته ، حذفFOG، روغن، گریس
● دفع سموم و آفات و حشره کش ها
● کاهش پسماندهای خانگی
● استخراج فلزات سنگین
فرآیند تصفیه فاضلاب با دستگاه ازن ساز
سایت:http://ozhen.co/
آدرس شرکت: تهران، ولنجک، نبش خیابان بیست و پنجم
تماس : ۹۱۳۰۰۲۰۴ - ۰۲۱
ایمیل: info@ozhen.co
ساعات کاری
شنبه -چهارشنبه: ۰۸:۳۰ الی ۱۷:۰۰
پنجشنبه: ۰۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰
جمعه: تعطیل
تابستان تموم شد و میوه های ترش و شیرینش هم رفتند تا سال دیگه برگردند. ولی این روزها با میوه های خشک شده، در زمستان و پاییز هم میتوان طعم میوه های تابستانه را چشید و به علاوه آن میتوان با آن ها شیرینی و تنقلاتی پخت، که هم کودکان بتوانند آن را مدرسه ببرند، هم خودمان با چای و شیر و … آن ها بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت اسلایس میوه های خشک شده را در اختیارتان بگذاریم.
مواد لازم:
آرد: 175 گرم
کره سرد و خردکرده :90 گرم
شکر ریز : 50 گرم
مواد لازم میانی:
مخلوطی از میوههای خشک: 250 گرم (زردآلو، هلو، گلابی و سیب)
آب سیب یا آب پرتقال :300 میلیلیتر
مواد لازم رویه:
عسل :225 میلیلیتر
پوست پرتقال رندهکرده :1 عدد
آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوری
جوی خردکرده: 90 گرم
.فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی 20×30 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ بهطوری که از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد
.آنگاه آرد و کره را به کمک سرانگشتان مخلوط کنید تا به شکل خردهنان درآید. بعد شکر را اضافه و مخلوط کنید
.تا خمیر شود سپس آن را در قالب بریزید و فشرده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائیرنگ شود. پس از سرد شدن، مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف نمائید
.حالا مواد رویه را بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید و در قالب سرد کنید. اکنون شیرینی را به صورت مربع یا مستطیل برش دهید
.روش تهیه مواد میانی: در ظرف مناسبی، میوههای خردکرده و آب میوه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد
.سپس با حرارت ملایم و با درِ بسته، 15 دقیقه بجوشانید تا آبش کشیده شود
.روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، عسل، پوست پرتقال رندهکرده، آب پرتقال و جو را مخلوط نمائید